BONUS

Dla wszystkich uczestników Kongresu MEATing 2020 mamy specjalny BONUS!

50% RABATU

na nasz BESTSELLER
– książkę „Technologiczne uwarunkowania powstawania odchyleń jakościowych wyrobów mięsnych”.

Zawartość merytoryczna książki (2 tomy):

    Wędliny obrabiane termicznie:
        –  wędzonki parzone,
        –  kiełbasy parzone i wyroby blokowe,
        –  wędliny pieczone, parzone niskowydajne
           oraz podsuszane i suszone.
    Przetwory drobiowe.
    Tłuszcze topione (smalce).
    Wędliny surowe:
        –  wędliny surowe miękkie,
        –  wędliny surowe dojrzewające.
    Wędliny podrobowe i wyroby garmażeryjne:
        –  salcesony i studzieniny,
        –  kiszki wątrobiane i pasztety,
        –  kiszki kaszane (kaszanki).
    Konserwy:
        –  konserwy pasteryzowane,
        –  konserwy sterylizowane.
    Wyroby pakowane.

Więcej o Książce przeczytasz na:   www.Najwazniejsza-Ksiazka.pl